Detector cu certificat Kitemark, acordat de către British Standards Institution la BS EN 50194-1:2009 și BS EN 50291-1:2010.

Conține senzor electrochimic proiectat să măsoare cu acuratețe niveluri scăzute de monoxid de carbon și senzor semiconductor pentru a detecta scăpări de gaz metan.

Este un detector cu certificat Kitemark, acordat de către British Standards Institution, la standardul BS EN 50194 -1:2009.

Funcționează cu scopul de a detecta scăpări accidentale de gaz metan la niveluri mult mai mici față de limita inferioară de explozie.

Cunoscut în anii precedenți sub denumirea comercială de SECOR 2000

Cunoscut în anii precedenți sub denumirea comercială de PREVENT 1279

Funcţionează cu scopul de a detecta scurgeri accidentale de gaz metan la niveluri mult mai mici faţă de limita inferioară de explozie;

Sigur, fiabil şi durabil în funcţionare, cu un design modern şi dimensiuni reduse.

Are în componenţă un sistem de auto-diagnostic pentru verificarea bunei funcţionări a detectorului;

Cunoscut în anii precedenți sub denumirea comercială de Haiduc.

Este un detector sigur, fiabil şi durabil în funcţionare, cu un senzor durabil, de înaltă calitate. Are un design modern şi dimensiuni reduse.

Poate fi conectat la electrovalve cu tensiunea de alimentare de 230V AC.

Prefer AirMesh conține detector wireless de gaz metan și electrovalvă ELEKTROGAS normal-deschisă cu re-armare manuală.

Prefer Air este un detector de gaz metan sigur, calibrat digital, configurabil din aplicația proprie, protecție redundantă - Tehnologie Mesh, flexibil, fără fire, fără găuri în pereți, scalabil, emisii radio în siguranță.