Primatech inovează, proiectează și fabrică detectoare ce previn în principal două tipuri de scenarii de risc: exploziile cauzate de scurgeri de gaz metan și asfixierea cu monoxid de carbon. Detectoarele de gaz metan poartă simbolul [m], iar cele pentru monoxid de carbon pot fi identificate după simbolul [c]. O parte dintre produsele noastre sunt concepute să detecteze ambele tipuri de riscuri - acestea sunt detectoarele duale, ușor de recunoscut după denumirea [d].

Timp de două decenii am perfectat soluții sigure și stabile pentru detecția de gaz metan - acum e timpul să ducem totul la un alt nivel.

Astfel, am adăugat noi mize pentru sistemul de detecție al viitorului: să fie și mai ușor de instalat, fără fire pe pereți, scalabil, flexibil și configurabil.

Un sistem WIRELESS gandit din start pentru scalabilitate și IoT. Dar cel mai important, un sistem #maimultdecatsigur.

Descoperiți-l pe www.primatech.ro/airmesh

În plus, Primatech dezvoltă soluții pentru detectarea inundațiilor sau cutremurelor, alocând game speciale acestor tipuri de riscuri. Pentru detalii și oferta completă, ne puteti contacta la telefon, prin email sau folosind formularul de pe site.