siguranta-o

Siguranță

În centrul business-ului nostru se află siguranța clienților.

Utilizăm cele mai stricte standarde de testare și suplimentăm normele de siguranță impuse produselor noastre, luând în considerare și alți factori din sectorul de siguranță la gaz.

Asigurăm o protecție reală, folosind:

  • SENZORII utilizați în detectoarele Primatech, din gama de top a liderilor globali ai industriei;
  • CALIBRAREA DIGITALĂ printr-o tehnologie inovatoare proprie. Fiecare senzor în parte își setează pragul de alarmare la concentrații prestabilite de gaz;
  • ASAMBLAREA și TESTAREA după standarde atestate de certificări date de organisme internaționale independente;
  • AMBALAREA în condiții bine controlate și folosind materiale care să nu afecteze performanțele detectoarelor pe timpul depozitării;
  • INSTALAREA respectând întocmai instrucțiunile și recomandările date de fabricant, folosind o rețea de instalatori autorizați cu care comunicăm în permanență;
  • UTILIZAREA casnică în bune condiții, oferind informații și suport tehnic.

Pentru că ne-am dorit să fim cu un pas înaintea cerințelor clienților și să avem un schimb de experiență, practică și în continuă dezvoltare, am decis să ne asociem cu cei mai buni jucători ai industriei noastre la nivel global. Este extrem de important pentru noi să fim aproape de alți producători și experți care se concentrează pe cele mai importante teme de pe agenda de discuții a industriei de detecție și siguranță. De aceea am ales sa fim membri CoGDEM și am certificat toate produsele din gama PREVENT cu logo-ul Kitemark. Aflați mai multe despre certificări și parteneriate Primatech pe pagina dedicată.

eco-o

Sustenabilitate

Primatech se situează în primele 3% companii sustenabile la nivel global, în industria în care operează, conform evaluărilor instituției EcoVadis, obținând astfel Medalia de Aur pentru realizări în ceea ce privește Responsabilitatea Socială Corporativă (CSR).

IMPLICARE ÎN COMUNITATEA LOCALĂ - fiecare detector este produs, asamblat, testat și ambalat în Baia Mare România, iar procesul de transport al componentelor - cheie este unul atent optimizat.

TRASABILITATE - fiecare detector produs de Primatech are o serie unică ce îi permite să fie identificat ani după momentul producției, ceea ce facilitează serviciile de postgaranție, minimizarea continuă a erorilor și colectarea de date pentru îmbunătățirea calității producției. Această grijă pentru ciclul de viață al produsului constituie o componentă importantă a responsabilității noastre față de clienți și mediul înconjurător.

FIABILITATE - dedicarea noastră către calitate și o viață lungă a produselor asigură un impact minim asupra mediului prin minimizarea deșeurilor generate.

MATERIALE PRIETENOASE CU MEDIUL - ambalajele folosite sunt prietenoase cu mediul, căutăm să folosim materiale reciclate sau reciclabile.

COLECTĂM SELECTIV - reutilizăm ambalaje, reciclăm deșeuri, monitorizăm și măsurăm consumurile de resurse. Utilizăm sustenabil resursele necesare producției și cercetării.

ACHIZIȚII SUSTENABILE - analizăm și selectăm furnizorii cu scopul asigurării calității, siguranței și producerii lor în mod responsabil.

Mai multe informații despre ratingul de sustenabilitate evaluat de EcoVadis - Gold Medal.

ino-o

Inovație

Misiunea noastră nu constă numai în a produce sau a vinde detectoare. Noi investim în viitor cercetând și inovând în permanență.

Din 1999, ne bazăm pe un motor de inovație și performanță. De aceea, lansăm constant produse noi, optimizând și îmbunătățind soluțiile de siguranță dezvoltate.

Produsele noastre sunt testate și certificate de organisme internaționale de reglementare.

Modul în care senzorii sunt calibrați digital și individual, software-ul testat asiduu și designul de produs gândit să reziste și să performeze fiabil în factori de mediu neprielnici, sunt pași pe care Primatech i-a făcut de-a lungul celor 22 de ani de excelență în domeniu.

De la un model la altul, detectoarele Primatech au evoluat, fiecare generație fiind mai performantă și mai robustă decât precedenta. - Înainte de a ajunge la clienți, produsele trec însa prin rigorile testării. Inovația în care credem stă pe un fundament de experiență și stabilitate, de aceea fiecare pas făcut a fost unul sigur și asumat.

În 2021, am introdus în portofoliul nostru de soluții primul sistem wireless pentru detecția de gaz metan. "AirMesh" este rezultatul unei îndelungate cercetări si testări, devenind disponibil numai odată ce ne-am asigurat că răspunde celor mai înalte criterii de siguranță.

Vă invităm să citiți despre felul în care AirMesh inovează detecția wireless în articolul dedicat.

De asemenea, puteți descoperi cele mai importante momente din evoluția companiei urmărind pagina “Istoric”.