Viziune

Valori

Ne propunem:
Să protejăm cât mai multe vieți de pericolul accidentelor
cauzate de acumulări de gaze, prin tehnologie
pe care te poți baza întotdeauna.

Ne dorim:
Câte un detector certificat în fiecare cameră
cu risc de acumulare de gaze toxice sau combustibile,
veghind pentru siguranță.
DOWNLOAD BROSURA

3S

Siguranță

Siguranța este prioritară în filosofia Primatech – cuvântul “soluție” pentru noi înseamnă protecție completă în orice moment. Fiecare detector trece printr-un proces complex de calibrare și testare în condiții reale de monoxid de carbon sau gaz metan, iar linia de producție este monitorizată periodic de către o instituție neutră de certificare la nivel internațional.
Această testare riguroasă garantează că ele funcționează perfect de fiecare dată, salvând vieți atunci când apar scăpări de gaze.

Specializare

Primatech activează și inovează în domeniul detecției de gaze de peste 22 ani, ca domeniu exclusiv de activitate.
Succesul nostru se datorează dedicației personalului firmei de a dezvolta și fabrica detectoare de gaz care sunt în concordanță sau chiar depășesc cele mai stricte standarde din domeniu.

Suport

Obiectivul nostru este de a fi cei mai buni și nu cei mai mari.

Promptitudinea serviciilor de customer support Primatech este binecunoscută de către partenerii noștri, ne recomandăm printr-un serviciu rapid și eficace.
Fiecare detector fabricat de către Primatech poate fi identificat printr-o serie unică în cadrul sistemului nostru de trasabilitate. Serviciile pe care le oferim includ postgaranție pentru parteneri și programe de loializare a clienților.