Iată ce spun câțiva dintre clienții noștri despre Primatech:

Am montat cu succes echipamentele dumneavoastra in locatii unde se cere exigenta si calitate. Un exemplu este Cocor Store, care este un etalon in stil si calitate pentru shopingul bucurestean. Comenzile sunt onorate cu promptitudine, avem suport tehnic pentru situatiile din teren, pentru alegerea si implementarea sistemelor de protectie.

Firmă de instalații - București

Suntem multumiti de colaborarea cu firma Primatech. Comenzile sunt onorate la timp, avem suport tehnic pentru situatiile pe care le intalnim cat si pentru alegerea echipamentului potrivit in implementarea sistemului de protectie. Folosind echipamentele Primatech am implementat sisteme de siguranta si protectie impotriva scurgerilor de gaze in diferite locatii, una dintre cele mai reprezentativa locatie este centrul de shoping si divertisment GOLD PLAZA Baia Mare.

Firmă de instalații - Baia Mare

Suntem multumiti de colaborarea cu firma Primatech. Comenzile sunt onorate cu promptitudine, avem suport tehnic pentru situatiile din teren, pentru alegerea si implementarea sistemelor de protectie. Impreuna cu echipamentele PRIMATECH, am implementat cu succes sisteme de siguranta si protectie impotriva scurgerilor de gaze in multe locatii de tip cladiri de locuinte, cladiri socio-administrative, asociatii de proprietari si char sedii de banca - reprezentative in acest sens fiind diversele locatii ale Bancii Nationale ale Romaniei.

Firmă de instalații - București

Confirm faptul ca in anul 2009 am livrat catre "Hotel Palace Dumbrava Sibiu" (Hilton) urmatoarele echipamente Primatech: Echipamente protectie gaz (detectoare + electrovana) 1  1/4", 1", 1  1/2", 3".

Firmă de instalații - Sibiu