Împreună cu detectoarele de gaz metan PREVENT[m] și de monoxid de carbon PREVENT[c], de rebranding a beneficiat și sistemul de siguranță la gaz metan, PREVENT[m]s.

Acest sistem avea denumirea de P 2000M și cuprindea detectorul PREVENT 2000M. Așadar, când PREVENT 2000M a devenit PREVENT[m], denumirea și design-ul sistemului care îl cuprinde au făcut un upgrade și ele. Așa cum spuneam, acest sistem s-a rebrand-uit din P 2000M în PREVENT[m]s. O denumire care are legătură cu denumirea detectorului pe care îl cuprinde și este ușor de reținut tocmai din acest motiv.

Siguranța este prioritatea noastră numărul 1. Iar pentru ca și dumneavoastră, și bunurile dumneavoastră să fie în siguranță chiar și atunci când nu sunteți acasă, este nevoie de mai mult decât doar un detector. Este nevoie de un astfel de sistem pentru ca orice dezastru să fie evitat din timp.

Sistemul este compus dintr-un detector de gaz metan PREVENT[m] și o electrovalvă Elektrogas de o dimensiune corespunzătoare instalației în care urmează să fie instalată.

În continuare, electrovalvele marca Elektrogas însoțesc detectoarele Primatech, pentru a vă oferi siguranță completă. Am ales electrovalvele marca Elektrogas pentru tradiția și calitatea oferită de partenerii noștri de la Elettromeccanica Delta.

În cazul unei scăpări de gaz metan, când concetrația de gaz metan în aer atinge valoarea pragului de alarmare declarat, detectorul declașează, simultan, o alarmă vizuală (se aprinde LED-ul de Alarmă), o alarmă acustică (sună Buzzer-ul) și o comandă externă de închidere a electrovalvei instalate pe conducta de gaz. Odată cu aerisirea încăperii și scăderea concentrației de gaz metan, alarmele se opresc simultan. Dacă alarma se oprește și motivul pentru care s-a declanșat este identificat (de exemplu, un robinet de gaz deschis iar arzătorul nu este aprins), puteți reporni alimentarea cu gaz de la valva centrală după ce scăparea de gaz a încetat și după ce v-ați asigurat că toate aparatele sunt decuplate.

PREVENT[m]s este tot ce aveți nevoie, este soluția de siguranță pentru orice locuință.

Shares