Atunci când vine vorba despre serviciile pe care le oferim clienților noștri, vrem să știe că facem tot posibilul ca să le oferim cel mai specializat suport și servicii în concordanță cu nevoile fiecăruia.

Acum, în plin sezon, când pentru toți clienții noștri vânzările merg din plin, le mai aducem încă un serviciu cu care să îi ajutăm. Pentru toate comenzile care includ sisteme cu electrovalve de dimensiuni între 2” și 12”, transportul este GRATUIT.

La electrovalvele de dimesiuni mari, având în vedere masa mare și dimensiunile considerabile pe care acestea pot să o atingă, costul transportului poate să însemne foarte mult. Noi dorim ca acest aspect să nu mai fie o problemă pentru clienții noștri, motiv pentru care am hotărât să suportăm noi acest cost suplimentar.
Primatech este doar producător de detectoare de gaz, iar pentru completarea sistemelor am ales electrovalve care să ofere la fel de multă siguranță și care să facă cea mai bună pereche cu aceste dectoare. Astfel, am ales un producător cu tradiție, care știam că va face față tuturor provocărilor.

Este important de spus faptul că această ofertă este valabilă până la sfârșitul anului, inclusiv pentru comenzile care intră pe 31 decembrie 2015. Chiar dacă pare suficient de mult timp până atunci, este important să vă gândiți cât mai repede la acest avantaj pe care îl oferim și să profitați de el. Timpul tace și trece, mai repede decât credem.

Nu ne mai rămâne nimic de spus clienților decât să profite de promoție și fie să își completeze stocurile, să încerce să deservească un număr mai mare de clienți care ar avea nevoie de astfel de sisteme, fie că este vorba despre construcții mai mari, fie despre instalații mai pretențioase, mai complexe, care să aibă nevoie de electrovalve de aceste dimensiuni, cuplate la detectoare de gaz metan, monoxid de carbon sau duale.

Pentru noi calitatea și siguranța înseamnă totul. Pentru voi?

Shares