Este un moment important în istoria Primatech. Este un moment de bucurie și un alt pas înainte din punct de vedere tehnologic. Este vorba despre un eveniment care confirmă Primatech, încă odată, în poziția de lider al producției de detectoare de gaze. O inovație atât de mare cum este PREVENT[d] va revoluționa în mod pozitiv toată industria producătoare de detectoare.

Inovația ține de tehnologia detecției duale implementată în acest detector. Fiecare detector PREVENT[d] detectează cele două cele mai frecvente gaze care se pot emana în orice încăpere închisă, și anume gazul metan și monoxidul de carbon. Gazul metan este foarte periculos și poate cauza distrugeri de amploare în prezența unei surse de de aprindere, iar monoxidul de carbon este letal într-un timp foarte scurt la o expunere cu o concentrație de 0,16%; în același timp, este nedetectabil de către simțurile umane. Asta îl face extrem de periculos.

Tehnologia detecției duale are la bază, ca și celelalte detectoare certificate PREVENT, un microcontroller care analizează toate reacțiile senzorilor la stimulii din mediul în care se află și emite alarma doar atunci când trebuie. Se evită, astfel, toate acele alarme false dezagreabile pentru oricine. În acest caz, microcontroller-ul analizează reacțiile a doi senzori, concomitent, analizându-le foarte riguros.

Experiența Primatech în domeniu în combinație cu cele mai noi elemente de detecție de pe piață a facut posibil ca detectorul PREVENT[d] să depășească cele mai exigente teste impuse de standardele europene, obținând certificarea la cele mai recente standarde din domeniu: BS EN 50194-1:2009 și BS EN 50291-1:2010. De fapt, acesta este singurul detector dual existent pe piață cu certificare la ambele standarde europene. Acest anunț a fost făcut public la nivel mondial de către liderul internațional în producția de senzori.

Detecția gazului metan și a monoxidului de carbon în timp util poate salva vieți. Oricine poate să își instaleze un detector de gaz metan PREVENT[m] alături de un detector de monoxid de carbon PREVENT[c], însă este mult mai avantajos să ai un detector care să le încorporeze pe ambele. Este o economie de spațiu, o economie de resurse, în general, o economie din toate punctele de vedere.

PREVENT[d] este conceput să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și a utilizatorilor finali care, cu un singur aparat, sunt protejați de emanațiile ambelor tipuri de gaze.

În concluzie, PREVENT[d] aduce o mulțime de beneficii tuturor celor care au constant în vedere siguranța propriei vieți și a celor din jur. Nimic nu este mai prețios decât a avea certitudinea că ai asigurat tot ceea ce contează pentru tine.

Descoperă PREVENT[d]! Oferă siguranță!

Shares