Odată cu lansarea noului detector de gaz metan și monoxid de carbon certificat la două, cele mai noi, standarde europene (BS EN 50194-1:2009 și BS EN 50291-1:2010), PREVENT [d], Primatech s-a gândit să ofere nu doar un detector de gaze mai sigur, ci și un echipament de gaze mai sigur. Așa că am pus împreună cu detectorul nostru, electrovalve în care avem la fel de multă încredere.

Electrovalvele Elektrogas de toate dimensiunile, împreună cu detectorul PREVENT [d], formează echipamentele PREVENT [d]s, care în momentul sesizării concentrației calibrate, activează electrovalva. Astfel, se evită un dezastru, chiar și atunci când detectorul nu este supravegheat. Detectorul și electrovalva, fac o echipă perfectă, care poate împiedica adevărate dezastre.

Chiar și atunci când pagubele sunt doar de natură materială, acestea sunt resimțite de către proprietari, indiferent de amploarea lor. Așadar, toată lumea ar fi bine să apeleze la un astfel de siguranță suplimentară. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre protejarea vieților omenești.

Sunt trei motive pentru care acest echipament de siguranță, PREVENT [d]s, este un sistem complet de siguranță la gaze.

  1. Prin detecția gazului metan, atenționează în momentul în care nivelul de scăpări de gaze atinge concentrația de 8% din LIE (limita inferioară de explozie).
  2. Prin detecția de monoxid de carbon atenționează prin alarma vizuală și acustică înainte de acumularea unei concentrații periculoase de monoxid de carbon, prag peste care viața omenească poate fi pusă în pericol, chiar și dacă este vorba de o perioadă scurtă de expunere.
  3. Prin legarea la electrovalva necesară pentru fiecare instalație de gaze, evită acumularea de gaze într-un spațiu închis și, implicit, o eventuală deflagrație.

PREVENT [d]s este un sistem de siguranță complet și complex, care ar trebui să existe în fiecare locuință. Pentru siguranța tuturor. Primatech le pune la dispoziție pentru toți cei care pun preț pe siguranța personală și a celor din jur.

Shares