Obținerea medaliei de aur din partea EcoVadis reprezintă o recunoaștere la nivel global și o încununare a tuturor demersurilor noastre ca echipă, a investițiilor în inovație și a implementărilor strategice de business. Evaluarea EcoVadis a însemnat o analiză holistică a companiei și activității acesteia. Suntem recompensați pentru abordarea noastră în managementul Responsabilității Sociale Corporative (CSR), pentru performanța noastră de sustenabilitate, având în vedere  patru piloni principali, după cum urmează:

  • Mediu (Politica de mediu, reducerea consumului de resurse, colectarea selectivă, reciclarea, impact scăzut asupra mediului prin produsele și soluțiile de siguranță promovate);
  • Munca și drepturile omului (Politica socială, sănătate și securitate în muncă, dialogul social, beneficii, instruirea oferită angajaților, formare profesională, politica de recrutare);
  • Etica (Codul de conduită, certificări ISO, GDPR);
  • Achiziții sustenabile (Evaluarea și selecția furnizorilor și după principii sustenabile).

Acești piloni de evaluare sunt extrem de reprezentativi și pentru felul în care brandul Primatech a fost construit, respectul pentru echipă, mediu și parteneri și siguranța pentru fiecare client fiind parte din ADN-ul companiei.

***

EcoVadis este o platforma independenta, de incredere si de colaborare – evalueaza politicile si actiunile companiilor, precum si rapoartele lor publice privind mediul, munca si drepturile omului, etica si achizitiile durabile. Metoda unica de evaluare a activitatilor de CSR folosita de EcoVadis acopera peste 200 de categorii de achizitii din 160 de tari. Peste 65.000 de companii lucreaza cu EcoVadis pentru a reduce riscul, a stimula inovatia si a construi transparenta si incredere intre partenerii comerciali.

Shares