Odată cu lansarea detectorului dual certificat PREVENT[d], au mai avut loc câteva evenimente speciale din istoria companiei noastre. Unul dintre acestea este rebranding-ul unuia dintre detectoarele de gaz metan pe care PRIMATECH deja le produce

Detectorul care și-a schimbat denumirea și, parțial, aspectul, este PREVENT 2000M.

Am ajuns la concluzia că PREVENT 2000M este o denumire prea complicată, prea greu de reținut și prea lungă. Gama PREVENT se adresează tuturor, detectoarele sunt ușor de instalat, așa că trebuie să fie foarte simplu de reținut și foarte clar pentru toată lumea. Denumirea detectoarelor trebuie să fie reținută de la prima vedere, și trebuie să se facă ușor legătura cu producătorul său, Primatech.

În limba engleză, „PREVENT”, înseamnă „a preveni”, ceea ce este exact scopul acestor detectoare din întreaga gamă, de a preveni orice dezastru legat de scurgerea de gaze. Iar în cazul noii denumiri, PREVENT[m], totul este mult mai ușor. Litera „m” este inițiala gazului pe care îl detectează, adică gazul metan, în engleză „methane”. Așadar, prevenirea scurgerilor de gaz metan este scopul detectorului PREVENT[m]. Acesta detectează orice scurgere de gaz metan și declanșează o alarmă care atenționează persoanele din încăpere că s-a produs o scurgere de gaz metan, ca aceștia să știe că sunt în pericol și să facă ceea ce este necesar pentru evitarea unui dezastru.

Pentru a evita orice eroare umană, pe lângă detectorul de gaz metan PREVENT[m] se poate monta o electrovalvă care, în momentul declanșării alarmei, va opri alimentarea cu gaz metan încă de la intrarea acestuia în imobil. Mai multe despre acest aspect vom discuta într-un articol viitor.

Ceea ce găsiți aici, pe acest site, este varianta nouă a detectorului și o mulțime de detalii tehnice despre acesta. Despre PREVENT 2000M puteți găsi informații detaliate pe www.07detector.ro, un alt site al Primatech.

Trebuie să vă informăm că detectorul PREVENT 2000M încă se mai fabrică, pentru cât timp va fi nevoie până când se va face complet trecerea la noul detector rebranduit.

Shares