Nici lor nu li s-a mai întâmplat până acum, dar ajunge să se întâmple o singură dată pentru a-ți da seama cât de important este să te protejezi, iar atunci poate fi prea târziu. Siguranța este un lucru care ar trebui să fie pe primele locuri ca importanță pentru toată lumea.

Poate veți spune că mai importantă este supraviețuirea în condițiile în care veniturile nu acoperă, de multe ori, strictul necesar. Însă, în momentul în care se ajunge la o tragedie precum cea petrecută zilele trecute la clubul Colectiv, atunci par inutile toate eforturile făcute pentru supraviețuire. Nu este mult, dacă economisești în fiecare zi doar câte un leu, în scurt timp poți să îți cumperi cel mai evoluat detector pe care poate să ți-l ofere piața din România. Un detector certificat, un detector care să facă față la tot ce tu ai nevoie. Iar acesta va rămâne în casa ta timp de cel putin 5 ani, timp în care te va proteja în permanență, în cele mai bune condiții.

Încă sunt multe de investigat și de aflat și sunt organe abilitate să facă asta și să tragă concluziile. Însă este un moment foarte bun să se tragă un semnal de alarmă, să se gândească toți la siguranța lor și la modul în care fiecare se îngrijește de acest aspect.

Nu este nevoie de o lege care să ne spună că trebuie să avem detectoare de gaz metan sau monoxid de carbon în fiecare casă ca să ne gândim că totul se rezumă la siguranța noastră și a celor din jur. Oricine își poate imagina câte astfel de nenorociri se evită doar pentru că cineva și-a dat interesul să gândească un sistem de siguranță pentru orice eventualitate. Așa cum spuneam la început, nu e nevoie să ți se întâmple odată ca să înțelegi că este nevoie de așa ceva.

Sunt multe citate care se potrivesc amintite acum. ”Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” sau „Deșteptul învață din greșelile altora, prostul nu învață nici măcar din greșelile lui”.

Oricine din domeniul hotelier îți poate spune că diferența dintre unitățile cu 4 stele și cele cu 5 stele este siguranța pe care acestea din urmă o ofera celor care aleg să se cazeze la ei. Sunt sisteme cu totul speciale care sunt gândite de către ingineri pentru a putea face mult mai sigură șederea tuturor.

Așa că faceți-vă casa de 5 stele. Locuiți în siguranță!
Nu mai amânați. Învățați din greșelile altora! Salvarea de vieți începe cu prevenirea situațiilor fără scăpare.

Shares