Ca lista rebranding-urilor să fie completă, trebuia să aibă de beneficiat și detectorul de monoxid de carbon. PREVENT 2000C este varianta de până acum, care a ridicat ștacheta pe piața românească de detectoare de monoxid de carbon, cu care românii încă nu sunt foarte familiarizați. Prea puțini sunt cei care instalează detectoare de monoxid de carbon, cu toate că ele sunt vitale de cele mai multe ori.

Vom începe cu o atenționare legată de monoxidul de carbon care, așa cum scrie foarte bine și în secțiunea de întrebări și răspunsuri, este foarte periculos pentru că este nedetectabil de către simțurile umane. Acest lucru i-a adus numele de „ucigașul tăcut”. În afară de simptomele provocate de expunerea, chiar și de scurtă durată, la o concentrație suficient de mare de monoxid de carbon, nimic nu îl dă de gol. Acest gaz este insipid, inodor și incolor. Cu toate acestea, el este letal. De aceea este nevoie de aparate performante pentru detecția monoxidului de carbon înainte de a începe să facă rău.

Poate vă întrebați care poate fi sursa monoxidului de carbon și cine ar putea să elibereze în aer un gaz atât de periculos. Răspunsul este simplu. Nimeni nu dorește să elibereze un gaz periculos, dar acesta este produs de toate aparatele care funcționează pe baza arderii combustibililor fosili. Cei mai cunoscuți combustibili fosili sunt: gazul, cărbunele, motorina, petrolul, lemnul, etc..

Dacă ne gîndim bine, în fiecare dintre locuințele noastre se produce acest gaz letal, însă în cantități foarte mici, care sunt evacuate într-un fel sau altul. Însă accidente se întâmplă și nu putem să fim niciodată prea precauți. Astfel, un aparat care detectează monoxidul de carbon este foarte bine venit în orice locuință.

Revenind la evenimentul de rebranding al celui mai cunoscut detector de monoxid de carbon produs de Primatech, vă anunțăm că de acum înainte nu se va mai numi PREVENT 2000C, ci PREVENT[c]. La fel ca și până acum, acest detector este certificat la ultimul standard european în domeniu: BS EN 50291-1:2010; de către British Standards Institution, certificare pentru care se efectuează teste îndelungate de performanță și de fiabilitate.

Ca și până acum, detectorul de monoxid de carbon PREVENT[c], beneficiază de o garanție de 2 ani, timp în care se poate repara sau înlocui, în funcție de caz, doar la sediul nostru, din Baia Mare. Durata de viață recomandată de noi este de 7 ani de la data instalării, iar după această perioadă aparatul trebuie înlocuit.

Acestea fiind spuse, luați în considerare cu seriozitate instalarea unui detector de monoxid de carbon pentru a salva viața dumneavoastră și a celor apropiați. Alegeți soluția cea mai bună, PREVENT[c]!

Shares