Ce preț are detectorul? Cat costă un detector? De ce nu afișați prețuri? Sunt, prețurile, un secret? Chiar nu aveți de gând să ne spuneți care este prețul unui detector?

Acestea sunt întrebările care vin cel mai adesea atât din partea fanilor noștri de pe Facebook, cât și din partea dumneavoastră, cei care ne vizitați site-ul. Înțelegem că poate fi frustrant să căutați detectoare de gaz metan și/sau de monoxid de carbon și să le găsiți, dar să nu știți care este prețul lor, la ce să vă așteptați. Așa că am hotărât să vă explicăm pe larg politica companiei de a nu afișa prețurile detectoarelor pe care le produce.

  • Primatech este producător/fabricant

Cu siguranță, știți că Primatech este o fabrică, una românească, care produce, din anul 1999, detectoare de gaz metan și/sau de monoxid de carbon, chiar și detectoare de gaze combustibile (metan, butan, propan). Doar să le enumerăm și sunt multe. În asta ne-am specializat. Noi credem că specializarea este un element esențial în buna desfășurare a lucrurilor, în orice domeniu. Așa că, distribuția și vânzarea produselor am lăsat-o, de mult, în seama altor specialiști.

Acestia sunt partenerii noștri, care se regăsesc în toată țara.

  • Tipuri de parteneri

Partenerii noștri, sunt de mai multe tipuri. Majoritatea partenerilor noștri oferă servicii integrate de montaj, dar sunt și magazine fizice și magazine online unde puteți găsi detectoarele Primatech. În funcție de varianta pe care o alegeți, prețurile vor fi diferite.

Trebuie să faceți diferența între prețul produsului în sine și prețul serviciilor oferite de parteneri (serviciile fiind diferite, de la o firmă la alta). Serviciile nu sunt incluse în prețul detectorului.

  • Ce model?

Atunci când vă interesați de prețul unui detector, este bine să specificați și modelul de detector de care aveți nevoie sau situația în care aveți nevoie de detector, ca să puteți fi îndrumat spre cea mai bună variantă. Primatech produce o gamă largă de detectoare. Doar pentru detectarea gazului metan puteți alege între 5 modele, pentru monoxid de carbon sunt 3 modele și încă 3 modele duale. Gamele în care se găsesc aceste detectoare sunt PREVENT, SECOR și Haiduc.

  • Cum putem să vă ajutăm

Vă ajutăm ghidându-vă spre partenerii noștri din zona dumneavoastră. Odată ce ne spuneți localitatea în care locuiți, vă putem furniza înformații legate de partenerii noștri cei mai apropiați de dumneavoastră sau magazine online, dacă doriți să ajungă produsul la dumneavoastră acasă. Mai departe, la solicitarea dumneavoastră, putem să vă oferim și date de contact sau locația acestor parteneri. Suntem convinși că ei vor fi încântați să vă ajute cu informațiile de care aveți nevoie.

Tot ce trebuie să faceți este să solicitați detectoarele Primatech.

Shares