Începând cu data de 1 noiembrie, Primatech a demarat o campanie prin care toți cei care îndeplinesc condițiile, au parte de reduceri la detectoarele de gaz portabile. Avantajul cel mai mare este faptul că fiecare client stabilește cât de mare este reducerea pe care o va avea. Cum asa? Simplu.

Numărul de sisteme PREVENT[m]s cu electrovalve de dimenisiuni între 1 ½  țoli și 12 țoli cumpărate până la sfârșitul anului, este echivalent cu procentele de reducere pentru unul dintre cele 3 detectoare portabile: GasID, Leakator10 sau Leakator Junior de la Bacharach.

Perioada de desfășurare a campaniei:

Campania se desfășoară în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2015.

Toți participanții pot să își revendice reducerea acumulată până la data de 31 ianuarie 2016.

Mecanismul de desfășurare al campaniei:

  1. Clienții fac comenzi pentru sisteme PREVENT[m]s cu electrovalve de dimensiuni cuprinse între 1 ½ țoli și 12 țoli.
  2. La fiecare comandă cu acest tip de sisteme se menționează codul promoțional MSPORT pentru a fi înregistrați mai ușor în campanie.
  3. Pentru fiecare sistem cu caracteristicile menționate comandat clientul primește 1% discount din prețul unui detector portabil la alegere dintre cele 3 modele menționate mai sus.
  4. Punctele de discount se acumulează pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei, indiferent de numărul de comenzi plasate.
  5. Clienții pot, în orice moment să își revendice discountul acumulat până la momentul respectiv, cu condiția ca comenzile efectuate să fie achitate.
  6. Clienții care acumulează un număr de 100 de puncte de discount, primesc gratuit oricare dintre cele 3 detectoare portabile.
  7. Un client poate beneficia de un număr nelimitat de sesiuni de discount, în limita stocului disponibil.

Este foarte important să citiți cu atenție mecanismul de desfășurare al campaniei ca să nu vă scape niciunul dintre aspectele de care trebuie să țineți cont pentru a putea profita de această ocazie.

Mult succes tuturor!

Shares