Blog

2016-02-18

Primatech este unic importator în România al electrovalvelor Elektrogas

Detectoarele fabricate de Primatech sunt gândite pentru a oferi siguranța de care orice cămin are nevoie. Însă, pentru a completa siguranța și atunci când nu sunteți acolo ca să acționați în momentul în care detectorul sesizează scăpările de gaz metan, soluția cea mai sigură este conectarea lui la o electrovalvă montată pe circuitul de alimentare cu gaz, după contor, care să primească un semnal electric atunci când detectorul semnalează scăpări, și să oprească alimentarea cu gaz metan.

Cu acest gând în minte, am hotarât să le oferim clienților noștri și sisteme integrate de siguranță, așa că am căutat un producător de electrovalve care să ofere un nivel calitativ cel puțin la fel de înalt ca și cel pe care îl oferă Primatech prin detectoarele pe care le producem.

După cătări asidue, am ajuns la compania Elettromeccanica DELTA, care de peste 10 ani ne furnizează electrovalve de cea mai bună calitate, de toate dimensiunile și tipurile de care avem nevoie.

electrovalve Elektrogas

 

Acest parteneriat a fost înzestrat și cu un contract de exclusivitate pentru piața din România, așadar, Primatech este unic importator în România al electrovalvelor Elektrogas produse de Elettromeccanica DELTA.

Aceste electrovalve nu sunt doar completarea siguranței, ci și o dovadă a devotării noastre față de scopul de a aduce siguranță în locuințele din toată țara. În viitorul apropiat, vom avea un site dedicat pentru toată gama de electrovalve Elektrogas, în România.

Blog
3 Comments
  1. […] continuare, electrovalvele marca Elektrogas însoțesc detectoarele Primatech, pentru a vă oferi siguranță completă. Am ales electrovalvele marca Elektrogas pentru tradiția […]

  2. Preturi…???

    • Bună ziua,
      Dacă doriți prețuri pentru electrovalve va trebui să vă adresați partenerilor noștri din țară.
      Dacă ne spuneți unde locuiți și dimensiunea de care aveți nevoie pentru electrovalvă, vă putem recomanda parteneri din zona dumneavoastră care o au pe stoc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *