Blog

2015-11-09

Învață din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Salvează vieți!

Nici lor nu li s-a mai întâmplat până acum, dar ajunge să se întâmple o singură dată pentru a-ți da seama cât de important este să te protejezi, iar atunci poate fi prea târziu. Siguranța este un lucru care ar trebui să fie pe primele locuri ca importanță pentru toată lumea.

mana cu detectorPoate veți spune că mai importantă este supraviețuirea în condițiile în care veniturile nu acoperă, de multe ori, strictul necesar. Însă, în momentul în care se ajunge la o tragedie precum cea petrecută zilele trecute la clubul Colectiv, atunci par inutile toate eforturile făcute pentru supraviețuire. Nu este mult, dacă economisești în fiecare zi doar câte un leu, în scurt timp poți să îți cumperi cel mai evoluat detector pe care poate să ți-l ofere piața din România. Un detector certificat, un detector care să facă față la tot ce tu ai nevoie. Iar acesta va rămâne în casa ta timp de cel putin 5 ani, timp în care te va proteja în permanență, în cele mai bune condiții.

Încă sunt multe de investigat și de aflat și sunt organe abilitate să facă asta și să tragă concluziile. Însă este un moment foarte bun să se tragă un semnal de alarmă, să se gândească toți la siguranța lor și la modul în care fiecare se îngrijește de acest aspect.

Nu este nevoie de o lege care să ne spună că trebuie să avem detectoare de gaz metan sau monoxid de carbon în fiecare casă ca să ne gândim că totul se rezumă la siguranța noastră și a celor din jur. Oricine își poate imagina câte astfel de nenorociri se evită doar pentru că cineva și-a dat interesul să gândească un sistem de siguranță pentru orice eventualitate. Așa cum spuneam la început, nu e nevoie să ți se întâmple odată ca să înțelegi că este nevoie de așa ceva.

Sunt multe citate care se potrivesc amintite acum. ”Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” sau „Deșteptul învață din greșelile altora, prostul nu învață nici măcar din greșelile lui”.

Oricine din domeniul hotelier îți poate spune că diferența dintre unitățile cu 4 stele și cele cu 5 stele este siguranța pe care acestea din urmă o ofera celor care aleg să se cazeze la ei. Sunt sisteme cu totul speciale care sunt gândite de către ingineri pentru a putea face mult mai sigură șederea tuturor.

Așa că faceți-vă casa de 5 stele. Locuiți în siguranță!
Nu mai amânați. Învățați din greșelile altora! Salvarea de vieți începe cu prevenirea situațiilor fără scăpare.

Blog
5 Comments
 1. Silvia Georgeta Marinescu 2015-11-15 at 3:57 pm Răspunde

  De unde se procura?
  Care este pretul ?
  se monteaza in fiecare apartamenT!??
  Detalii-consultatii tehnice?
  Sunt administrator la un condominiu!
  doresc detalii!
  Mii de multumiri!

  • Buna ziua,
   Puteti procura detectoarele de la partenerii si distribuitorii nostri din tara. Pretul difera de la un partener la altul. Daca ne spuneti localitatea va putem directiona spre unul dintre acesti parteneri.
   Detectoarele de gaz metan se monteaza in fiecare incapere in care pot aparea scurgeri de gaze. Daca fiecare apartament are centrala termica, atunci este nevoie de cate un detector in fiecare apartament.
   Daca aveti nevoie de mai multe detalii tehnice puteti sa va adresati departamentului tehnic la adresa de e-mail tech@primatech.ro.

 2. Navigand pe internetul romanesc iata ca am gasit pe saitul dvs..
  Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va doresc cat mai mult succes!

 3. Buna ziua,
  M-ar interesa daca gama Secor este produsa tot de dvs si la aceeasi calitate cu gama Prevent, deoarece as vrea sa schimb un detector Top Gaz, care da multe alarme false, dar electrovana este pe cc si nu as vrea sa o schimb si pe ea.

  • Bună ziua,
   Gama SECOR este, și ea, produsă de Primatech. Calitatea este comparabilă cu gama Prevent, însă nu are certificările pe care le are gama Prevent.
   Atenție, însă, să alegeți un detector care să se portrivească la electrovalva pe care o dețineți deja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *