Blog

2016-02-04

Ce preț are?

detectoare primatech

Ce preț are detectorul? Cat costă un detector? De ce nu afișați prețuri? Sunt, prețurile, un secret? Chiar nu aveți de gând să ne spuneți care este prețul unui detector?

 

Acestea sunt întrebările care vin cel mai adesea atât din partea fanilor noștri de pe Facebook, cât și din partea dumneavoastră, cei care ne vizitați site-ul. Înțelegem că poate fi frustrant să căutați detectoare de gaz metan și/sau de monoxid de carbon și să le găsiți, dar să nu știți care este prețul lor, la ce să vă așteptați. Așa că am hotărât să vă explicăm pe larg politica companiei de a nu afișa prețurile detectoarelor pe care le produce.

 

 

 • Primatech este producător/fabricant

 

Cu siguranță, știți că Primatech este o fabrică, una românească, care produce, din anul 1999, detectoare de gaz metan și/sau de monoxid de carbon, chiar și detectoare de gaze combustibile (metan, butan, propan). Doar să le enumerăm și sunt multe. În asta ne-am specializat. Noi credem că specializarea este un element esențial în buna desfășurare a lucrurilor, în orice domeniu. Așa că, distribuția și vânzarea produselor am lăsat-o, de mult, în seama altor specialiști.

Acestia sunt partenerii noștri, care se regăsesc în toată țara.

 

 

 • Tipuri de parteneri

 

Partenerii noștri, sunt de mai multe tipuri. Majoritatea partenerilor noștri oferă servicii integrate de montaj, dar sunt și magazine fizice și magazine online unde puteți găsi detectoarele Primatech. În funcție de varianta pe care o alegeți, prețurile vor fi diferite.

Trebuie să faceți diferența între prețul produsului în sine și prețul serviciilor oferite de parteneri (serviciile fiind diferite, de la o firmă la alta). Serviciile nu sunt incluse în prețul detectorului.

 

 

 • Ce model?

 

Atunci când vă interesați de prețul unui detector, este bine să specificați și modelul de detector de care aveți nevoie sau situația în care aveți nevoie de detector, ca să puteți fi îndrumat spre cea mai bună variantă. Primatech produce o gamă largă de detectoare. Doar pentru detectarea gazului metan puteți alege între 5 modele, pentru monoxid de carbon sunt 3 modele și încă 3 modele duale. Gamele în care se găsesc aceste detectoare sunt PREVENT, SECOR și Haiduc.

 

 

 • Cum putem să vă ajutăm

 

Vă ajutăm ghidându-vă spre partenerii noștri din zona dumneavoastră. Odată ce ne spuneți localitatea în care locuiți, vă putem furniza înformații legate de partenerii noștri cei mai apropiați de dumneavoastră sau magazine online, dacă doriți să ajungă produsul la dumneavoastră acasă. Mai departe, la solicitarea dumneavoastră, putem să vă oferim și date de contact sau locația acestor parteneri. Suntem convinși că ei vor fi încântați să vă ajute cu informațiile de care aveți nevoie.

 

Tot ce trebuie să faceți este să solicitați detectoarele Primatech.

Blog
129 Comments
 1. Dumitru Laurentiu 2016-04-11 at 2:43 pm Răspunde

  Sunt din Ploiesti si as vrea sa achizitionez un sistem de siguranta pentru gaz metan(senzor + electrovalva) si inca un senzor de gaz metan.
  Unde le pot gasi ?
  Ce diferenta este intre cele 3 game Prevant, Secor si Haiduc?

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de interesul acordat produselor Primatech.
   Diferența dintre cele 3 game este următoarea: gama PREVENT, în afară de detectorul de gaz metan PREVENT1279, este compusă din detector de gaz metan PREVENT[m], detector de monoxid de carbon PREVENT[c] și detector dual PREVENT[d], toate detectoare certificate la cele mai noi standarde europene; gama SECOR cuprinde detectoare rotunde de: gaz metan (SECOR 779), monoxid de carbon (SECOR 850) și dual (SECOR 1000), dar și un detector dual normal SECOR 2000, acestea nefiind certificate, dar cu nivel calitativ la fel de ridicat ca și cele din gama PREVENT; gama Haiduc este, de fapt, un singur produs, detector de gaz metan, care are dimensiuni mult reduse, pentru a fi mult mai ușor de montat.
   Locațiile în care puteți găsi detectoare de gaz metan în Ploiești, le veți primi într-un mesaj privat pe adresa dumneavoastră de e-mail.

 2. Buna ziua, vreau si eu un mesaj cu locatiile de unde pot cumpara detectoarele dv din zona GL-BR la cele mai mici preturi. Pentru 2 „focuri” adica aragaz si centrala, daca sunt in incaperi alaturate imi trebuiesc 2 senzori ? Cei 2 senzori pot fi montati la aceeasi vana sau trebuiesc alte modificari ? Multumesc.

  • Buna ziua,
   Am trimis un e-mail spre dumneavoastra pentru a continua discutia.
   Ca sa va raspundem la o intrebare pe care poate multi o au, daca centrala termica si aragazul sunt in incaperi diferite, este nevoie de doua detectoare, iar acestea se pot cupla la o singura electrovalva.

 3. Buna ziua,
  Modelul Prevent D poate fi legat si la un sistem de alarma ?

  • Buna ziua,
   Modelul PREVENT[d] este unul dintre modelele care nu poate fi conectat la un sistem de alarma. Insa avem alte modele de detectoare duale care pot fi conectate la sisteme de alarma, cum ar fi SECOR 2000 si SECOR 1000, cu alimentare in 12V sau 24V, in functie de necesitati.
   Daca putem sa va mai ajutam cu ceva, va stam la dispozitie.

 4. marius marinescu 2016-07-05 at 9:11 am Răspunde

  Buna ziua,ma intereseaza unde pot gasi ,,prevent 1279,, in Constanta.Si daca nu,in ce oras.

  • Bună ziua domnule Marinescu,
   Puteți găsi PREVENT 1279 și în Constanța, la partenerul nostru, Gelsit.
   Dacă mai aveți și alte întrebări, vă stăm la dispoziție.

 5. iordachita gheorghe 2016-08-06 at 6:58 pm Răspunde

  vreu sa stiu de ude pot achizitiona un detecor de gaz si cat costa>

  • Bună ziua,
   Vă putem ajuta doar dacă ne spuneți unde locuiți. Avem distribuitori în toată țara.
   Prețul îl veți afla de la dânșii.

 6. Buna ziua,
  Sunt din Galati si as dori sa achizitionez un PREVENT[d] + electrovalva compatibila.
  Unde le pot gasi in zona sau la comanda online si la ce pret aproximativ?
  Multumesc

  • Buna ziua domnule Costi,
   Am trimis un email cu informatiile de care aveti nevoie.
   Multumim pentru timpul acordat.

 7. Unde pot gasi in galati directorul Prevenit [ m ] sau prevenit 2000 co electrovalva adecvată si la ce pret. De asemeni ce detectare a caror electrovalva sa fie acționate la 12 sau 24 volei.

  • Legat de partenerii noștri din Galați, veți primi un email, însă dacă doriți un detector care să fie compatibil cu o electrovalvă în 12 sau 24 de Volti, atunci aveți nevoie de altceva decât PREVENT [m].

 8. Doresc sa-mi instalez un produs de-al dvs. Nu detin decat o plita pe gaz. Locuiesc in Bucuresti sect. 3

 9. Buna ziua.
  As dori sa achizitionez o electrovalva cu doi senzori pentru gaz (centrala se afla intr-o alta incapere fata de aragaz). Imi puteti spune de unde gasesc in Baia Mare?
  Multumesc anticipat.

  • Bună ziua domnule Barsauan,
   Ne bucurăm de interesul manifestat în produsele noastre.
   Veți primi un email cu numele partenerilor din Baia Mare.

 10. Leonard Teodorescu 2016-09-13 at 3:49 pm Răspunde

  Buna ziua,

  Am un aparat Prevent 1279 care nu mai functioneaza corect (porneste imediat dupa reactivare) si as dori sa-l inlocuiesc. Va rog sa-mi transmiteti o informatie cu privire la pretul acestui aparat si de unde-l pot cumpara tinand cont ca locuiesc in Bucuresti sector 3 – Titan.

  Multumesc.
  O zi buna!

 11. Buna ziua,

  Detin o plita pe gaz si doresc sa imi montez un produs adecvat de preventie.Locuiesc in Bucuresti ,sect.3 zona Titan .
  Unde pot beneficia de o consultatie si recomandare de specialitate .
  Multumesc

 12. As dori o locație de unde sa cumpar sistemul ds in Timisoara.

 13. Buna seara,
  M-ar interesa un detector de gaz Primatech PREVENT 1279 pentru ca am inteles ca ar fi certificat si ceva mai performant. Pe unde am intrebat am gasit doar modelul Haiduc, care de pe site n-am inteles ca ar si fi certificat. Imi puteti spune unde pot sa ma interesez in Iasi pentru modeulul Prevent 1279 (eventual sa ofere si montaj)?
  Multumesc!

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de interesul manifestat în produsele Primatech. Însă produsul pe care îl menționați, PREVENT 1279, nu este varianta certificată. Dintre detectoarele de gaz metan, doar PREVENT [m] este certificat.
   Așa că vă rugăm să ne spuneți dacă doriți, în continuare, să vă dăm informații pentru detectorul PREVENT 1279 sau pentru detectorul PREVENT [m].

   • PREVENT [m] atunci. Si daca puteti spune ce are in plus fata de modelul Haiduc?

    • Diferența constă în certificare (Haiduc nu este certificat, și în dimensiuni (Haiduc este mult mai compact). De asemenea, Haiduc se vinde doar împreună cu electrovalva, iar dacă doriți să cumpărați doar detectorul, nu este avantajos.
     Pentru PREVENT [m] ați primit un email cu numele unor parteneri din Iași la care puteți apela.

 14. Buna ziua,
  In Bucuresti de unde se pot achizitiona detectoarele duale Prevent (d). Avem nevoie de 6 buc pentru 6 sobe pe gaze.
  Multumim

  • Bună ziua,
   Dacă reprezentați o persoană juridică, puteți comanda direct de la noi.
   Dar dacă doriți să apelați la partenerii noștri din București, veți primi un email cu numele celor care vă pot servi.

 15. Buna ziua

  Doresc sa inlocuiesc un Prevent 1279. Observ ca acum exista mai multe modele dedicate aceluiasi scop (Prevent 1279, Prevent 2000, Prevent [m]. Care este diferenta intre ele? Detectorul de gaze pe care il inlocuiesc este legat la electrovana. Care are durata de viata mai mare al senzorului termocatalitic? Se poate inlocui doar senzorul?

  Cu stima

  Sorin Ionita

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de fidelitatea de care dați dovadă. Momentan, pentru detecția de gaz metan, avem detectoarele Haiduc, Prevent 1279 și PREVENT [m]. Primul este de dimensiuni reduse, al doilea il cunoașteți deja, iar PREVENT [m] este varianta certificată (are certificarea BSI de calitate și conformitate la ultimele standarde europene). Ca senzor, toate sunt la fel, doar că modelele Haiduc și Prevent 1279 trebuie înlocuite după 5 ani, iar la modelul PREVENT [m] trebuie înlocuit doar senzorul după 5 ani.
   Sperăm că v-am răspuns la toate întrebările. Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție.

 16. Buna seara .As dori o locație de unde sa cumpar sistemul ds in Buzau.

 17. Buna ziua,
  Doresc o electrovalva de 3/4 inch pentru trei senzori având locatii diferite pentru 2 arzgzze și o centrala. Deasemenea doresc și cei 3 senzori de gaz (detectoare).
  Plata am s-o fac cu cardul așa că doresc adresa web de unde pot sa achiziționez online, produsele respective.

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm că ați ales varianta corectă, de a folosi 3 detectoare diferite pentru cele 3 încăperi și electrovalva care să oprească furnizarea de gaz metan la declanșarea alarmei la unul dintre detectoare.
   Pentru a comanda aceste produse online, vă vom trimite un email cu partenerii noștri care au magazine online.

 18. Buna ziua,

  Ne „stinge” Distrigaz-ul daca nu intam in legalitate prin montarea detectoarelor de gaze in apartamente. Astept deci o oferta din partea dvs. pentru o asociatie de locatari (33 de apartamente) situata in Bucuresti. Ma intereseaza detectoarele Prevent [m], dar si costul senzorului (care inteleg ca trebuie inlocuit peste 5 ani), precum si o lamurire privind modalitatea prin care senzorii pot fi inlocuiti (regie proprie, instalator autorizat etc.) in 2021, cand le va suna ceasul.

  Aveti instalatori autorizati si agreati aici, in Bucuresti? Daca da, n-ar strica o oferta de pret si in acest caz..

  Multumesc,
  MD.

  • Bună ziua,
   Vom transmite datele dumneavoastră departamentului de vânzări și veți fi contactați pentru mai multe detalii.

  • Buna ziua,
   Suntem in aceeasi situatie. Ce firme autorizate aveti in Bucuresti? Ne intereseaza 35 de detectoare Prevent 2000 m cu electrovane incluse. Inteleg ca dupa 5 ani va trebui sa inlocuim doar senzorul, nu si electrovana, ceea ce ne-ar avantaja foarte mult.

   Va rog un raspuns rapid.

   Multumesc,
   Diana G.

   • Bună ziua,
    După 5 ani de la instalare, la detectoarele PREVENT [m] se înlocuiește senzorul din interiorul detectorului, urmând ca după încă 5 ani să se înlocuiască și detectorul, moment în care se recomandă și înlocuirea electrovalvei.
    Pentru parteneri autorizați din București, veți primi un email cu informații.

 19. Buna ziua

  In Bacau la cine pot apela? As dori sa schimb detectorul (tot Prevent) dar sa pastrez electrovalva. Multumesc!

  • Bună ziua,
   Veți primi un email cu numele partenerilor din Bacau.
   Electrovalva se poate păstra, fără nicio problemă, până când veți schimba din nou detectorul.

 20. Buna ziua,
  Sunt interesat unde pot sa gasesc in Bucuresti sau online detectorul dual Primatech Prevent [d].
  Multumesc.

  • Bună ziua,
   Veți primi un email cu numele partenerilor din București și online la care veți găsi produsul.

 21. Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti daca se poate sa inlocuiesc un aparat Prevent 1279 (care nu mai functioneaza) cu unul Prevent 2000[m], in conditiile in care pastrez electrovalva. In acelasi timp va rog sa-mi spuneti daca exista diferente in legatura cu modul de conectare a firelor mai bine zis daca difera culoarea acestora, sau sunt la fel si in acest caz pot sa inlocuiesc singur detectorul..

  Multumesc.

  • Bună ziua,
   La electrovalvă se poate monta orice model de detector Primatech care poate fi legat la o electrovalvă. În acest caz, și detectorul PREVENT [m] (aceasta este noua denumire corectă). Toate informațiile necesare pentru montaj sunt specificate în manualul care însoțește detectorul. Dar vă sfătuim să apelați la un specialist.

 22. Buna ziua ,
  vreau sa achizitionez un detector dual PREVENT [d] ptr a inlocui un Primatech/Prevent 1279 ; in Slobozia, jud.Ialomita , ce parteneri aveti ?
  multumesc

 23. Constanti Petrache 2016-10-17 at 1:22 pm Răspunde

  Buna ziua.

  Dati-mi va rog lista cu partenerii d-voastra din Bucuresti pentru furnizare si montaj detectoare Prevent si electrovalva.

  Multumesc!

 24. Doresc sa-mi instalez un produs de-al dvs. Nu detin decât un aragaz pe gaz. Locuiesc in Ploiesti.

  • Bună ziua,
   În funcție de modul de alimentare cu gaz, ați avea nevoie fie de un sistem cu detector de gaz metan și electrovalvă, dacă aveți instalație de gaze naturale, fie doar de un detector de gaz butan/propan, dacă aragazul funcționează cu butelie.
   Vă vom trimite un email cu numele partenerilor din Ploiești la care puteți apela.

 25. Bună ziua,
  Asi dori numele partenerilor dvs. din Baia Mare, județul Maramureș. Mulțumesc.

 26. Doresc sa-mi instalez un detector prevent m pentru un aragaz conectat la instalatia comuna de gaze a unui bloc. Locuiesc in Bucuresti, sector 1. Firma cu care a incheiat contract asociatia nu are acest produs in oferta. Ma puteti indruma spre un partener al dvs?

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de interesul manifestat în produsele Primatech. Desigur că putem să vă oferim parteneri pentru Sectorul 1. Veți primi un email cu numele acestora.

 27. Buna ziua,

  as dori sa achizitionez un kit Prevent (PREVENT [d]s – sistem de siguranta pentru gaz metan si monoxid de carbon), puteti sa imi furnizati lista partenerilor din Iasi va rog?

  Exista o diferenta intre aceste 2 produse: PREVENT [d]s si Detector de gaz metan si monoxid Secor 2000 cu electrovalva de alama 3/4?

  Multumesc!

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de interesul manifestat în produsele Primatech.
   Ca să începem cu un răspuns pentru a doua întrebare, trebuie să știți că din cele două echipamente, diferite sunt detectoarele. Electrovalvele sunt aceleași. În primul rând este vorba despre un detector cu doi senzori (PREVENT [d]) și un detector cu un senzor care detectează ambele gaze (Secor 2000). O altă diferență este faptul că detectorul PREVENT [d] este un detector certificat, pe când Secor 2000 nu este certificat.
   Pentru lista partenerilor din Iași, veți primi un email.

 28. Buna ziua.Doresc sa achizitionez un detector de gaz marca Primatech.Mentionez ca vreau sa montez doua aparate si o electrovalva,aragaz la bucatarie,respectiv centrala termica in balcon.Ce model imi recomandati?Multumesc.O zi placuta.

  • Bună ziua,
   Ne bucurăm de interesul manifestat în produsele Primatech și de faptul că ați înțeles cum trebuie să procedați în cazul dumneavoastră.
   Noi vă recomandăm oricare dintre detectoarele noastre de gaz metan (Haiduc, Prevent 1279 sau PREVENT [m]. Dar pentru și mai multă siguranță, ar fi bine să alegeți un detector dual, de gaz metan și monoxid de carbon (Secor 2000 sau PREVENT [d]).
   Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție.

 29. Bună ziua.
  Aş dori să instalez o electrovalvă cu doi senzori pentru gaz (aragaz în bucătărie şi centrala termică balcon).
  Îmi puteţi spune dacă, şi cum se poate rezolva în oraşul Hîrlău, judeţul Iaşi?
  Mulţumesc anticipat.

 30. As dori un detector Prevent 1279 fara electrovalva. Prevent 2000 M este compatibil cu electrovalva livrata impreuna cu Prevent 1279? Aveti distribuitori in orasul Galati?

  • Bună ziua,
   La electrovalvă se poate monta orice detector de gaz metan de tip A, cu ieșire pe releu și care poate fi legată la o electrovalvă.
   Avem distribuitori și în Galați. Veți primi un email cu informații despre aceștia.

 31. Buna ziua,
  Va rog sa imi spuneti care din detectoarele din gama Prevent se potriveste cu o electrovalva cu tensiunea de alimentare de 230V. Mentionez ca am montat un detector pe acre as dori sa-l inlocuiesc intrucat a inceput sa dea alarme false. Acest lucru mi-a fost confirmat in urma unei verificari a instalatiei de gaze, in urma careia s-a constatat ca nu exista scapari de gaze, desi detectorul „spune” altceva.
  De asemeni, rog sa-mi transmiteti de unde pot fi achizitionate produsele dumneavoastra in Iasi.

  Va multumesc!

  • Bună ziua,
   Oricare dintre detectoarele Prevent care detectează gaz metan se potrivesc cu electrovalvele cu tensiunea de alimentare de 230V. Probabil că detectorul dumneavoastră a depășit durata de viață.
   Pentru partenerii din Iași unde le găsiți, veți primi un email.

 32. Buna ziua, unde gasesc in Ploiesti detectoate primatech, avem nevoie de 20 la o scara de bloc ?

 33. Buna ziua,
  Doresc sa-mi instalez un sistem prevent[m] + electrovalva pentru un aragaz conectat la instalatia comuna de gaze a unui bloc. Locuiesc in Bucuresti, sector 3. In acest sens, va rog sa ma indrumati catre partenerii dvs din zona mea.
  Multumesc!

  • Bună ziua,
   Veți primi un email cu numele partenerilor din Sectorul 3 la care puteți regăsi produsul dorit.

 34. doresc sa cumpar un kit detector de gaze prevent (m)s cu electrovalva aferenta de1/2″( nu de 3/4′).sunt din Bucuresti,de unde pot cumpara si cat costa,eventual cat costa numai detectorul mentionat..Am inteles ca senzorul se uzeaza in 5 ani si se poate inlocui.Care este prodedeul de inlocuire,cine face acest lucru.Va rog raspons,pentru care va multumesc anticipat.

  • Bună ziua,
   Pentru preț, veți primi un email cu numele partenerilor din Bucuresti la care gasiti sistemul PREVENT [m]s cu electrovalvă de 1/2 țoli.
   În privința senzorului, aveți dreptate, se poate înlocui după 5 ani de la punerea în funcțiune a aparatului. Se procedează în felul următor: trimiteți detectorul la sediul nostru, noi înlocuim senzorul și vă trimitem aparatul înapoi cu senzorul nou.

 35. Buna ziua,
  Sunt din jud. Mures si am un detector Prevent 1279 din 2011. Senzorul nu mai functioneaza si trebuie inlocuit. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza.
  Va multumesc !

  • Bună ziua,
   Detectoarele Prevent 1279 au durată de viață de 5 ani, așadar, senzorul nu se înlocuiește la acestea. Înlocuim senzorii doar la detectoarele certificate la standardul BS EN 50194-1:2009.
   Va trebui să înlocuiți detectorul cu totul. Dacă ne spuneți localitatea din jud. Mureș, vă spunem și la cine puteți apela acolo.

 36. Buna ziua,
  Doresc sa cumpar doua detectoare Prevent m cu electrovalva 3/4. Va rog sa-mi transmiteti de unde le pot achizitiona, magazine on line sau Bucuresti. De asemenea va rog sa-mi transmiteti si un pret estimativ pentru schimbarea detectorului . Multumesc

  • Bună ziua,
   Veți primi un email cu numele partenerilor din București la care puteți apela. Prețul va trebui să îl solicitați de la ei.

 37. Bună ziua!
  Am un detector de gaz PREVENT 1279, care are senzorul defect(vechime 6 ani); îl pot înlocui cu altul, la aceeaşi electrovalvă ? De unde-l pot cumpăra în Buzău şi la ce preţ? Alt tip se potriveşte la electrovalva de la 1279 ? La ce preţuri le găsesc în Buzău? Vă mulţumesc mult.
  Cu respect,Gică P.

  • Bună ziua,
   Detectorul de gaz metan Prevent 1279 are o durată de viață de 5 ani, așadar, trebuie înlocuit. Puteți pune alt Prevent 1279 la aceeași electrovalvă, dar se potrivește orice detector Primatech la electrovalva pe care o dețineți.
   Veți primi un email cu numele partenerilor din Buzău la care puteți apela.

 38. Cât mă costă înlocuirea senzorului la 1279? Vă mulţumesc mult.

 39. Buna ziua,
  As dori sa aflu de unde/de la cine din Tg. Mures se poate procura un senzor de gaz metan ce poate inlocui unul de tipul PREVENT 2000M (sau inlocui senzorul intern) care da alarma false (led rosu aprins plus buzzer in functiune). Daca prezinta importanta (ma refer la compatibilitate cu electrovalva existenta), mentionez ca actualul senzor are seria RO 0031890, lot 4410.
  Va multumesc!

  • Bună ziua,
   După verificările noastre, detectorul dumneavoastră este, încă, în garanție. Nu doriți să îl trimiteți la noi să îl verificăm și să remediem orice defecțiune ar fi putut apărea?
   Pentru mai multe informații, contactați-ne la oricare dintre numerele de telefon.

 40. Buna ziua!

  Pentru a achizitiona detectori cui trebuie sa ma adresez in Craiova?

 41. Buna ziua,
  Sunt interesat unde pot sa gasesc in Tg-Mures si online detectorul dual Primatech Prevent [d], fara electrovalva.
  Multumesc.

 42. Buna ziua, Sunt interesat de un detector de gaz Primatech Prevent cu tot cu montaj ,daca se poate o recomandare pentru Braila si oferta de pret estimativ.

  • Bună ziua,
   Primatech este fabricant de detectoare de gaz. De la noi pleacă spre toți clienții, din țară, unii dintre ei ocupându-se și de montarea acestora. Vă putem recomanda partenerii noștri din Brăila, dacă ne spuneți ce model de detector PREVENT doriți să achiziționați, ca să vă trimitem acolo unde este posibil să îl găsiți pe stoc.

 43. Buna seara,
  Doresc sa cumpar un detector Prevent d . Va rog sa-mi transmiteti de unde il pot achizitiona in Brasov. Multumesc.
  As dori sa-mi comunicati si magazine online.

  • Bună ziua,
   Veti primi un email cu numele partenerilor de la Brasov si a partenerilor online unde gasiti detectorul PREVENT [d].

 44. Buna seara ,
  Nu am primit email-ul cu numele partenerilor de la Brasov si a partenerilor online care vand detectorul PREVENT [d].(nici in spam,nici in junk)
  Eventual va dau si alta adresa de email.

 45. Buna seara,

  Sunt interesat de un detector Primatech Prevent [d] (gaz + monoxid) eventual si cu electrovalva si as dori sa stiu de unde il pot achizitiona + preturile cu si fara electrovalva.
  Sunt din Bucuresti, Sector 4.

  Multumesc,

  • Bună ziua,
   Prețurile va trebui să le solicitați partenerilor noștri din București. Veți primi un email cu numele acestora.

 46. Buna seara,
  Va rog sa-mi transmiteti de unde pot achizitiona in Brasov un detector Prevent d . As dori sa-mi comunicati si magazine online.
  Multumesc.

  • Bună ziua,
   Veti primi un email cu numele partenerilor de la Brasov si a partenerilor online unde gasiti detectorul PREVENT [d].

 47. La Prevent M Senzorul Semiconductor SnO2 unde se gaseste pentru inlocuire si cat costa ?

  • Pentru înlocuirea senzorului de gaz metan, trebuie trimis detectorul la sediul nostru, din Baia Mare și doar aici se poate realiza înlocuirea. Însă depinde ce model de detector dețineți. Puteți să ne oferiți seria acestuia?

 48. Buna ziua.

  Doresc sa instalez 3 senzori de gaz metan Prevent m (certificate) in doua bucatarii si o camera tehnica cu CT.
  Va rog sa-mi spuneti de unde as putea sa cumpar (inclusiv magazine online) in Bucuresti aceste produse.

  Cu stima.

  • Bună ziua,
   Veți primi un email cu numele partenerilor din București unde puteți găsi detectoarele Prevent [m].

 49. Buna ziua. As dori sa schimb un detector de gaz, in iasi unde as putea gasi? Multumesc.

 50. Buna ziua,
  Imi puteti spune va rog de unde pot achizitiona un detector Prevent 2000M din Brasov? Multumesc anticipat.

  • Bună ziua,
   Detectoarele Prevent 2000M și-au schimbat denumirea în PREVENT[m].
   Veți primi un email cu numele partenerilor din Brașov unde le puteți găsi.

 51. Va rog sa-mi spuneti de unde pot achizitiona Prevent 1279 fara electrovana in Galati?

 52. Buna ziua,

  As dori sa cumpar un detector de gaz Primatech Prevent [d] (gaz + monoxid) eventual si cu electrovalva de protectie.
  Va rog sa-mi trimiteti prin email partenrii dvs. din Botosani si Suceava.

  Multumesc!

 53. as dorii sa schimb un detector de gaz prevent fara electrovana

 54. Buna ziua!
  Un contact pentru distribuitorii din Iasi si unmanual de utilizare pentru Primatech Smart 1400?
  Multumesc!

 55. Buna ziua,
  Am doua detectoare de gaz PREVENT 1279 care nu mai functioneaza.
  As dori sa le inlocuiesc dar nu stiu nici cu ce nici cu cine.
  Poate ma ajutati cu nicte furnizori si montatori in zona Breaza Campina.

  Cu multumiri.

  • Bună ziua,
   În primul rând am dori să verificăm dacă detectoarele pe care le aveți mai sunt în durata de viață de 5 ani. În această perioadă ele pot fi reparate. Pentru aceasta, avem nevoie de seriile acestora.

 56. ma intereseaza in ploiesti daca cumpar in jur de min 10 kituri el 3/4si det ce pret au si mai vreau la detector 12v ce pret are

  • Bună ziua,
   Pentru a afla prețul, trebuie să apelați la partenerii noștri din Ploiești. Dacă ne spuneți ce model doriți, vă putem spune unde îl găsiți.

 57. Buna ziua,
  La ultima verificare a instalatiei de gaze si a centralei termice, am achizitionat detectorul de gaz metan Primatech Prevent 2000M. Acum am aflat si despre obligativitatea montarii electrovanei (electrovalvei) care in caz de alarma ar inchide alimentarea cu gaz. Va rog sa imi recomandati numele furnizorilor parteneri din Ilfov sau Bucuresti care se ocupa eventual si cu montarea acesteia.
  Multumesc!

  • Bună ziua,
   Va rugam sa ne spuneti exact localitatea dumneavoastra pentru a va putea transmite cel mai apropiat din Ilfov, daca acesta este judetul.

 58. Buna ziua,
  Sunt interesată de un detector primatech prevent , ideea este ca noi avem instalat un detector cu tot cu electrovalva, dar este defect aparatul! Ar trebui sa cumpăr cu totul sau doar detectorul ! Precizez ca sunt din Bucuresti, de unde as putea achiziționa ! Multumesc

  • Bună ziua,
   Puteți să ne spuneți motivele pentru care considerați că detectorul este defect? De asemenea, vă rugăm să ne spuneți seria detectorului. Dacă încă se încadrează în durata de viață, se poate trimite în service.

 59. Buna seara,
  Am un detector model Prevent 1279, cu seria 021988, care a inceput sa faca probleme, in sensul ca dupa periooada de calibrare , inchide electrovana si ” alarmeaza” fara motiv. In cazul in care trebuie inlocuit, pot monta modelul 2000? Daca se poate ,o lista cu partenerii Dvs. din Ploiesti. Multumesc.

  • Bună ziua,
   Am verificat seria si am ajuns la concluzia ca detectorul dumneavoastra este din 2009. Asta inseamna ca are 8 ani de functionare. Durata sa de viata este de 5 ani. Asta inseamna ca si-a facut treaba.
   Puteti sa il inlocuiti cu orice alt detector Primatech, fie el Secor 2000, Prevent 1279, Prevent [m]/[d] sau Haiduc.
   Veti primi un email cu lista partenerilor din Ploiesti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *