Blog

2016-09-21

Am primit certificarea TUV Rheinland la noile standarde ISO!

Este greu să faci pe cineva să creadă că produsele tale sunt de calitate și că modul cum iți tratezi clienții este cât se poate de bun. Tocmai de aceea am apelat la specialiști, ca să ne ajute să ne dăm seama dacă facem totul așa cum ar trebui. O opinie avizată, din exterior, este intotdeauna binevenita. Asta se întampla, pentru prima dată, în anul 2001.

Certificarea a venit ca o mănușă, auditorii de la TUV Rheinland fiind convinși de modul nostru de abordare și de managementul calității produselor. Totodată, de-a lungul anilor, am demonstrat că lucrăm constant la îmbunătățirea produselor și la dezvoltarea unor produse noi, care să întâmpine nevoile clienților noștri.

După acest pas, tot ce am dorit era să adăugăm la această certificare alte două certificari care să ateste interesul nostru față de angajați și față de mediul înconjurător. Prima certificare la standardele ISO 14001 și SR OHSAS 18001 a fost în 2010.

Periodic, aceste certificări au fost reînoite. Iar acum, în 2016, comisia de auditare a revenit la Baia Mare pentru a vedea de aproape, în detaliu, că Primatech merită să fie recertificat. În plus, odată cu actualizarea standardelor ISO 9001 și ISO 14001, trebuiau urmărite noi aspecte și detalii în procedurile de relaționare cu clienții și cele de producție pentru a fii siguri că fiecare produs care ajunge în piață oferă siguranța de care fiecare persoană are nevoie.

Mai concret, cum ajuta aceste certificări pe altcineva în afară de Primatech? Ei bine, managementul calității se referă la modul în care Primatech se asigură de calitatea fiecărui detector produs. Asta îi asigură pe toți cei care instalează un detector Primatech că vor avea parte de calitate superioară, indiferent de modelul ales.

În plus, tot parte a standardului ISO 9001 este managementul relațiilor cu toți partenerii companiei. Ca fiecare solicitare adresată companiei să fie tratată în modul cel mai potrivit din punct de vedere etic și moral, încercând să se ofere o soluție reală în fiecare caz.

Dacă toate companiile ar avea un sistem de management al energiei și deșeurilor ca și Primatech, cu siguranță că mediul înconjurător ar fi mult mai bine îngrijit. Cu toții ne dorim să trăim într-un mediu curat și prielnic tuturor vietatilor.

Nu în ultimul rând, angajații sunt cel mai important element al sistemului. Atunci când aceștia sunt în siguranță la locul de muncă și sunt mulțumiți, vor fi mai eficienți și vor canaliza întreaga lor atenție spre munca pe care trebuie să o îndeplinească pentru a avea, în final, clienți mulțumiți de produsele și serviciile Primatech.

Așadar, puteți avea încredere în calitatea Primatech. Este clar certificată de TUV Rheinland, un organism internațional, de încredere, foarte strict și în care milioane de oameni din lume și-au pus încrederea.

Blog

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *